Pompei peakokk Erik Enula on peamiselt inspiratsiooni ammutanud Itaalia köögist. Küll aga on kõikidel köögist väljuvatel toitudel juures see “miski”, mis muudab iga roa ning magustoidu omapäraseks. Kõige tähtsamaks peame kvaliteetset toorainet ning häid maitseid. Nii on meie kohapeal valmivad juustud alati värsked ja meisterdatud parimast Lõuna-Eesti piimast, mis jõuab Pompeisse otse farmist. Armastusega valmiv käsitööpasta, mis muutub menüüs vastavalt hooajale, on kindlasti proovimist väärt. Soovitame kõiki toite seltskonnas jagada, sest koos on lõbusam!
Lisaks toidule ei saa me mainimata jätta meie väga mõnusat joogimenüüd, mille on kokku pannud Tõnis Nöps. Laialdane mulli- ja veinivalik ei jäta külmaks kedagi, sest esindatud on huvitavad ning parimad palad tervest maailmast. Pakume erakordset võimalust tellida veini ja mulli ka otse Pompei vaadist! Kindlasti ära unusta proovida ka Pompei Limoncellot.